Kom til fernisering af "INTO THE WOODS" d. 12 oktober kl. 17-19

I perioden 5-19. oktober viser Galleri Godtgemt i Bagsværd min udstilling

INTO THE WOODS

Der er fernisering torsdag den 12. oktober kl. 17-19 og alle er velkomne på adressen: Galleri Godtgemt, Godtgemt 1/Aldershvilevej 125, 2880 Bagsværd.
Herudover kan udstillingen ses torsdag 5. oktober kl. 14-17 og torsdag 19. oktober kl. 16-19.

Jeg er med i årbogen 101 Kunstnere for 2017, som udkommer d. 3. oktober, og du kan opleve malerierne fra årbogen på denne udstilling og se og købe bogen ved ferniseringen. Der vil også være lidt godt til ganen og kl. ca. 17:30 fortæller jeg om baggrunden for udstillingen, som består af både figurative og abstrakte malerier.

Besøg også billedgalleriet her på siden http://www.schjaerff.dk/ og se flere malerier fra den kommende udstilling der.

Blue Woods 1.jpg

INTO THE WOODS

"Nogle måneder efter min mors død, mødte jeg eneboeren i mig selv.

Han førte sig frem i eneboerkostume:  Kutte og troldmandshat, en stor tælleprås og en knudret vandrestav, en noget underspillet type. Lidt ligesom min mor, hverken sprudlende eller smart. En rigtig nørd, men lun og bestemt meget vis. 

Han så mildt på mig og sagde: Kom ud til mig i skoven, du ved hvor du kan finde mig! 

Og det vidste jeg faktisk meget præcist. For jeg kendte ham udmærket fra dengang, jeg var barn. Da jeg var barn, var alting magisk – og helt naturligt. Der var ikke andet end lange dage, hvor tiden gik helt i stå. Om aftenen vendte jeg hjem, som om jeg havde været på besøg i et andet land …"