Juni udstilling

KOM TIL FERNISERING I SOMMERLANDET
Pak madkurven og tag ud i sommerlandet og få lidt kunst på opleveren. Solen kommer til at skinne over Odsherred, når vi lørdag d. 2. juni kl. 13-15 holder fernisering. 

Det foregår på Galleri Svanen, Sidingevej 37, Sidinge, 4560 Vig. Ialt 16 kunstnere udstiller mallerier, collager og skulpturer. Jeg deltager med 10 malerier og collager og vil være til stede ved ferniseringen. Udstillingen varer juni ud.

Jeg glæder mig til at se dig!

Læs mere på gallerisvanen.dk. Du kan kontakte galleriet på
Tlf. 22 95 36 95 info@gallerisvanen.dk

Mange sommerhilsner Ida Schjærff.

ii_jgmpj75t0_1631848343975d3f.jpeg

Drømmen om New York

Egentlig var det bare for sjov. Jeg uploadede nogle af mine billeder fra INTO THE WOODS til en international kunst-konkurrence. Her kunne man vinde en udstillingsplads på Art Expo i New York. Jeg sagde til min mand: Vil du med til New York til foråret? Deltagerne kom fra hele verden i tre kategorier: Maleri, foto og skulptur. Jeg blev både glad, overrasket og beæret, da jeg var med blandt de 50 finalister, der konkurrerede om udstillingspladsen i New York i kategorien Maleri. Gør ikke noget, jeg ikke kom med  - jeg skal jo udstille i Odsherred til sommer, og tænk nu hvis jeg havde solgt de billeder, jeg skulle hænge op i Odsherred i New York, det havde jo været noget rod :-)))) Glædelig jul!

CircleFoundation-Finalist Award-Ida Byager Schjærff.jpg

Kom til fernisering af "INTO THE WOODS" d. 12 oktober kl. 17-19

I perioden 5-19. oktober viser Galleri Godtgemt i Bagsværd min udstilling

INTO THE WOODS

Der er fernisering torsdag den 12. oktober kl. 17-19 og alle er velkomne på adressen: Galleri Godtgemt, Godtgemt 1/Aldershvilevej 125, 2880 Bagsværd.
Herudover kan udstillingen ses torsdag 5. oktober kl. 14-17 og torsdag 19. oktober kl. 16-19.

Jeg er med i årbogen 101 Kunstnere for 2017, som udkommer d. 3. oktober, og du kan opleve malerierne fra årbogen på denne udstilling og se og købe bogen ved ferniseringen. Der vil også være lidt godt til ganen og kl. ca. 17:30 fortæller jeg om baggrunden for udstillingen, som består af både figurative og abstrakte malerier.

Besøg også billedgalleriet her på siden http://www.schjaerff.dk/ og se flere malerier fra den kommende udstilling der.

Blue Woods 1.jpg

INTO THE WOODS

"Nogle måneder efter min mors død, mødte jeg eneboeren i mig selv.

Han førte sig frem i eneboerkostume:  Kutte og troldmandshat, en stor tælleprås og en knudret vandrestav, en noget underspillet type. Lidt ligesom min mor, hverken sprudlende eller smart. En rigtig nørd, men lun og bestemt meget vis. 

Han så mildt på mig og sagde: Kom ud til mig i skoven, du ved hvor du kan finde mig! 

Og det vidste jeg faktisk meget præcist. For jeg kendte ham udmærket fra dengang, jeg var barn. Da jeg var barn, var alting magisk – og helt naturligt. Der var ikke andet end lange dage, hvor tiden gik helt i stå. Om aftenen vendte jeg hjem, som om jeg havde været på besøg i et andet land …"

Spar op til 60%

Jeg har sat flere billeder på sommerudsalg her på http://www.schjaerff.dk/.

 Det drejer sig om billeder fra to serier: San Francisco Morning og Tales from the World. Så trænger dine vægge til noget nyt, kan du gøre et godt kunstkøb, mens alle de andre stadig holder ferie!

Tales from the World er collager i medium format - følg link for at se billederne her: http://www.schjaerff.dk/#/tales-from-the-world-1-valentine-bubblesnake/

San Francisco Morning består af collager i miniformat lavet i San Francisco af ting jeg har fundet i byen og på gaden, følg link for at se billederne her: http://www.schjaerff.dk/#/san-francisco-morning-1-china-town/

Og vil du have den helt gamle "Frisco" stemning, så kan du finde den lige her:  https://www.youtube.com/watch?v=bch1_Ep5M1s

Rigtig god sommer - wherever you are!

SF 4.jpg

San Francisco Morning

1-6

San Francisco Morning 4: Best Beer In Town

25x25 i hvid ramme med passepartout og glas

Pr. stk. Før DKK 1200 - nu DKK 600

If you are going to San Francisco be sure to wear some flowers in your hair ... If you are going to San Francisco you´re gonna meet some gentle people there
— Scott McKenzie, Monterey 1967